Philip Meijer (37) Senior Account Manager Cybersecurity

“Onze organisatie geeft ruim baan aan persoonlijke ontwikkeling. Ik heb verschillende trainingen mogen volgen ter verbreding en verdieping.”

Ik werk sinds 2014 bij InnovationQuarter, bijna direct vanaf de start van de organisatie. En ik wil nog steeds niet weg! Dat zegt eigenlijk wel genoeg he?! In mijn functie werk ik aan het versterken van de economische structuur van Zuid-Holland, maar ook aan duurzaamheid en sociale impact met focus op internationalisering en cybersecurity. Ik promoot de regio als vestigingsplaats voor buitenlandse cybersecuritybedrijven en ik ondersteun ondernemers in het vestigingsproces.

Samenwerken met collega’s uit alle teams

Elke vestiging kan weer bijdragen aan meer banen, investeringen, innovatie en veiligheid voor de regio. Ik ben ook sectorlead cybersecurity. In die rol breng ik collega’s uit alle teams samen om gezamenlijk de strategie op cybersecurity te bepalen en adviseer ik het management team. De samenwerking met collega’s vind ik altijd prettig. We hebben een behulpzame cultuur. We hebben zoveel kennis en kunde in huis in de sectoren energie, circulair, aerospace, maritiem, high tech, digital tech, cyber, horticulture en life sciences. Als ik iets niet weet, dan kan ik altijd een ander vragen of we denken gezamenlijk na. En dan hebben we ook nog een eindeloos netwerk waar we uit kunnen putten.

Een baan met vele kanten

Wat ik leuk vind bij InnovationQuarter is de veelzijdigheid van het werk in een complex speelveld. Het is een combinatie van marketing, communicatie, sales, strategie en business development. In mijn geval maakt de internationale component het extra interessant. Ik kom in contact met mensen uit verschillende culturen, kan technologische inzichten vergaren en naar verschillende bestemmingen reizen.

“Ben jij iemand die ondernemers verder wil helpen met hun innovatieve ambities en samen met een team van professionele en ambitieuze collega’s wil werken aan het realiseren van dit doel?
Dan is InnovationQuarter misschien wel de perfecte werkplek voor jou!”

– Philip Meijer

Ambitieuze collega’s

De sfeer in het team is goed. Iedereen is ambitieus en wil graag iets bereiken, maar er is altijd ruimte voor gezelligheid. Daar word je toch vrolijk van? Ik wil bij InnovationQuarter nog graag een fonds voor het ondersteunen van “early stage” cyberbedrijven realiseren en ondernemers helpen met hun bedrijfsontwikkeling, bijvoorbeeld door het opzetten van een accelerator.

Culture eats strategy for breakfast

Bij InnovationQuarter werk ik omdat ik wil bijdragen aan het versterken van de economische structuur van Zuid-Holland en aan duurzaamheid en sociale impact. Ik ben begaan met wat er in onze omgeving gebeurt en wil graag mijn steentje bijdragen. Onze organisatie geeft ruim baan voor persoonlijke ontwikkeling. Ik heb verschillende trainingen mogen volgen ter verbreding en verdieping. Een mooie, toepasselijke leus vind ik altijd: “culture eats strategy for breakfast”.

Verhalen van andere collega’s

Aïsha de Bruin, Project Controller

“Hoewel we de afgelopen jaren significant zijn gegroeid, behouden we de sfeer van een kleine organisatie.”

Lees hier het interview met Aïsha >

Martine Koole, projectmanager internationalisering cybersecurity

“Wij doen de dingen niet omdat we ze altijd zo gedaan hebben, maar omdat ze er echt toe doen.”

Lees hier het interview met Martine >

Daan Geraets, Senior Business Developer Life Sciences & Health

“Ik kan mij dagelijks bezighouden met innovaties en state-of-the-art technologieën binnen het life sciences werkveld”

Lees hier het interview met Daan>

Vacatures

Wat leuk dat je enthousiast bent om bij ons te komen werken. Zie je op dit moment geen vacature die bij jou past? Stuur ons een open sollicitatie of neem binnenkort opnieuw eens een kijkje op deze pagina. Misschien hebben wij straks dé baan voor jou!

Stages

Wat leuk dat je enthousiast bent om je stage bij ons te lopen. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe stagiair(e)s, dus als je op dit moment geen stagevacature ziet die bij jou past, hou deze pagina en onze social media kanalen dan in de gaten of stuur ons een open sollicitatie. Misschien hebben wij straks dé stage voor jou!

NIEUWSBRIEF