Martine Koole (32) Projectmanager Internationalisering Cybersecurity

“Ondernemerschap staat voorop. Wij doen de dingen niet omdat we ze altijd zo gedaan hebben, maar omdat ze er écht toe doen.”

Sinds april 2022 werk ik bij InnovationQuarter waarbij ik ondernemers uit de regio ondersteun bij het realiseren van hun internationaliseringsambities. Vaak weten deze ondernemers al goed de weg naar het buitenland te vinden, maar kunnen ze nét dat extra steuntje in de rug gebruiken, bijvoorbeeld om kansrijke markten te definiëren of de juiste stakeholders te ontmoeten.

Samenwerken met partners, zo kom je verder

Ik ben dagelijks in contact met deze ondernemers om hun hulpvragen te identificeren en organiseer trainingen, handelsmissies en meerjarige programma’s ter ondersteuning van hun internationale opschaling. Hiervoor werk ik met veel plezier samen met publieke en private partners. Dat is kenmerkend voor onze organisatie. Samen kom je verder!

Werken omdat het er écht toe doet

Wat het werken bij InnovationQuarter zo leuk maakt, is dat ik mij dagelijks mag bezighouden met ondernemerschap. En dat ondernemerschap zie ik niet alleen terug bij ondernemers uit de regio, maar ook bij mijn collega’s. Wij doen de dingen niet omdat we ze altijd zo gedaan hebben, maar omdat ze er écht toe doen. Net als de ondernemers die pionieren op nieuwe markten, blijven wij onze dienstverlening vernieuwen en leren we van onze ervaringen.

“Bij InnovationQuarter krijg je de vrijheid om te ondernemen. Dus als dat is waar jij plezier uit haalt, dan ben jij de collega die wij zoeken!”

– Martine Koole

Vrijheid om te ondernemen

Bij InnovationQuarter krijg je de vrijheid om te ondernemen. Zo hebben mijn collega en ik afgelopen jaar het initiatief genomen om een cross-over programma (Cybersecurity x Energie) te ontwikkelen. Als projectmanagers hebben wij een eigen sectorfocus, maar wij zagen juist ook toegevoegde waarde in het samenbrengen van deze ondernemers. En zo gezegd, zo gedaan. Een succesvolle, gecombineerde beursdeelname resulteerde uiteindelijk in een aantal verrassende, cross-sectorale samenwerkingen!

Verhalen van andere collega’s

Philip Meijer, Senior Account Manager Cybersecurity

“Mijn collega’s zijn ambitieus, eigengereid en willen graag iets bereiken. Er is altijd ruimte voor gezelligheid. Daar word je toch vrolijk van?”

Lees hier het interview met Philip >

InnovationQuarter Jaarevent 2022 | © Verkijk

Matthijs Damm, Business Developer Energie

“Vitaliteit is belangrijk binnen onze organisatie. Elke dinsdag ben ik te vinden bij de bootcamp. Fit blijven en topteambuilding!”

Lees hier het interview met Matthijs >

Aïsha de Bruin, Project Controller

“Hoewel we de afgelopen jaren significant zijn gegroeid, behouden we de sfeer van een kleine organisatie.”

Lees hier het interview met Aïsha >

Vacatures

Wat leuk dat je enthousiast bent om bij ons te komen werken. Zie je op dit moment geen vacature die bij jou past? Stuur ons een open sollicitatie of neem binnenkort opnieuw eens een kijkje op deze pagina. Misschien hebben wij straks dé baan voor jou!

Stages

Wat leuk dat je enthousiast bent om je stage bij ons te lopen. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe stagiair(e)s, dus als je op dit moment geen stagevacature ziet die bij jou past, hou deze pagina en onze social media kanalen dan in de gaten of stuur ons een open sollicitatie. Misschien hebben wij straks dé stage voor jou!

NIEUWSBRIEF