Daan Geraets (40) Senior Business Developer Life Sciences & Health

“Er wordt buiten werktijd veel ondernomen met activiteiten zoals yoga, bootcampsessies, spelletjesavonden en borrels, wat bijdraagt aan een positieve werksfeer.”

Ik ben sinds 1 mei 2022 Business Developer Life Sciences & Health bij InnovationQuarter. Ik heb het hier erg naar mijn zin, omdat ik de kans krijg om ondernemers dagelijks te ondersteunen bij het realiseren van hun innovatieve ambities. Dit doe ik door ze te helpen met het vinden van geschikte partners en het opzetten van nieuwe samenwerkingsverbanden, en ik denk graag over de grenzen heen om ondernemers toegang te geven tot Europese kennis en technologie.

Meedenken met ondernemers

Ik vind het leuk om mee te denken bij het scherper stellen van business cases richting het verkrijgen van financiering; investor readiness programma’s zijn hier een belangrijke asset voor ondernemers. Ik zoek ook graag naar mogelijkheden om bedrijven en kennisinstellingen ook op het gebied van infrastructuur meer en efficiënter te laten samenwerken; denk aan shared R&DI faciliteiten en fieldlabs.

Gedreven en maatschappelijk betrokken collega’s

Wat het werken bij InnovationQuarter zo leuk maakt, is dat ik me dagelijks kan bezighouden met innovaties en state-of-the-art technologieën binnen het life sciences werkveld. Het helpen van ondernemers met hun ambities geeft mij veel voldoening en ik heb gedreven en maatschappelijk betrokken collega’s waar ik veel van kan leren.

“Bij InnovationQuarter kun je als business developer veel leren over het helpen van ondernemers bij het scherper stellen van hun business case en het verkrijgen van financiering, waarbij je tegelijkertijd vanuit een overkoepelende, regionale visie mee kunt denken. Daarnaast wordt er buiten werktijd veel ondernomen met activiteiten zoals yoga, bootcamp, spelletjesavonden en borrels, wat bijdraagt aan een positieve werksfeer.”

– Daan Geraets

Veel aandacht voor kennisuitwisseling

Hoewel mijn functie vrij autonoom is, kan ik altijd bij mijn team of andere collega’s terecht met vragen. Er is ook veel aandacht voor kennisuitwisseling onder collega’s via bijvoorbeeld IQ-lunches.

Positieve werksfeer

Buiten werktijd wordt er veel ondernomen met activiteiten zoals yoga, bootcampsessies, spelletjesavonden en borrels, wat bijdraagt aan een positieve werksfeer. Ik ben ook maatschappelijk betrokken en ben op vrijwillige basis als tutor bij een organisatie die middelbare schoolleerlingen in de Haagse wijk Transvaal extra huiswerkbegeleiding na school geeft.

Verhalen van andere collega’s

Aïsha de Bruin, Project Controller

“Hoewel we de afgelopen jaren significant zijn gegroeid, behouden we de sfeer van een kleine organisatie.”

Lees hier het interview met Aïsha >

Philip Meijer, Senior Account Manager Cybersecurity

“Mijn collega’s zijn ambitieus, eigengereid en willen graag iets bereiken. Er is altijd ruimte voor gezelligheid. Daar word je toch vrolijk van?”

Lees hier het interview met Philip >

Martine Koole, projectmanager internationalisering cybersecurity

“Wij doen de dingen niet omdat we ze altijd zo gedaan hebben, maar omdat ze er echt toe doen.”

Lees hier het interview met Martine >

Vacatures

Wat leuk dat je enthousiast bent om bij ons te komen werken. Zie je op dit moment geen vacature die bij jou past? Stuur ons een open sollicitatie of neem binnenkort opnieuw eens een kijkje op deze pagina. Misschien hebben wij straks dé baan voor jou!

Stages

Wat leuk dat je enthousiast bent om je stage bij ons te lopen. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe stagiair(e)s, dus als je op dit moment geen stagevacature ziet die bij jou past, hou deze pagina en onze social media kanalen dan in de gaten of stuur ons een open sollicitatie. Misschien hebben wij straks dé stage voor jou!

NIEUWSBRIEF