Aïsha de Bruin (34) Project Controller

“Hoewel we de afgelopen jaren significant zijn gegroeid, behouden we de sfeer van een kleine organisatie.”

Ik ben in 2018 gestart als Projectcontroller bij InnovationQuarter. Waar ik destijds begon met 4 projecten zijn we tegenwoordig met bijna 30 projecten tegelijk bezig. Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is dat elk project anders is en ik de vrijheid krijg om te leren en verbeterslagen te maken.

Iedereen kent elkaar

Ondanks dat we de afgelopen jaren flink zijn gegroeid, hebben we nog steeds de sfeer van een kleine organisatie. We zitten met alle afdelingen door elkaar heen op de kantoorvloer en iedereen kent elkaar. Dit zorgt voor een prettige en informele sfeer waarbij we samenwerken om het beste resultaat te behalen.

We willen allemaal bijdragen aan de wereld een stukje beter maken

Wat ook zo bijzonder is aan werken bij InnovationQuarter, is dat iedereen intrinsiek gedreven is en gelooft in het doel van de organisatie. We zijn niet alleen bezig om onze boterham te verdienen, maar we willen ook een bijdrage leveren aan het een stukje beter maken van de wereld.

“Hoewel we de afgelopen jaren significant zijn gegroeid, behouden we de sfeer van een kleine organisatie. Ongeacht afdelingen of hiërarchie, werken we samen om het best mogelijke resultaat te behalen.”

– Aïsha de Bruin

Kijkje achter de schermen

Als projectcontroller zie ik wat de resultaten van de projecten voor invloed hebben op de gehele financiële administratie. Het is leuk om te zien hoe we voorschotten uitbetalen voor nieuwe voucherprojecten en te lezen waar het geld aan wordt besteed. Ook al zijn de bedragen soms klein, het is altijd weer een poging om de wereld een stukje beter te maken, vooral vanuit Zuid-Holland. Ik ben blij dat ik deze kans heb om mijn bijdrage te leveren aan deze mooie organisatie.

Verhalen van andere collega’s

Philip Meijer, Senior Account Manager Cybersecurity

“Mijn collega’s zijn ambitieus, eigengereid en willen graag iets bereiken. Er is altijd ruimte voor gezelligheid. Daar word je toch vrolijk van?”

Lees hier het interview met Philip >

Martine Koole, projectmanager internationalisering cybersecurity

“Wij doen de dingen niet omdat we ze altijd zo gedaan hebben, maar omdat ze er echt toe doen.”

Lees hier het interview met Martine >

InnovationQuarter Jaarevent 2022 | © Verkijk

Matthijs Damm, Business Developer Energe

“Vitaliteit is belangrijk binnen onze organisatie. Elke dinsdag ben ik te vinden bij de bootcamp. Fit blijven en topteambuilding”

Lees hier het interview met Matthijs>

Vacatures

Wat leuk dat je enthousiast bent om bij ons te komen werken. Zie je op dit moment geen vacature die bij jou past? Stuur ons een open sollicitatie of neem binnenkort opnieuw eens een kijkje op deze pagina. Misschien hebben wij straks dé baan voor jou!

Stages

Wat leuk dat je enthousiast bent om je stage bij ons te lopen. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe stagiair(e)s, dus als je op dit moment geen stagevacature ziet die bij jou past, hou deze pagina en onze social media kanalen dan in de gaten of stuur ons een open sollicitatie. Misschien hebben wij straks dé stage voor jou!

NIEUWSBRIEF