Maarten Hermus (35) Senior Accountmanager Horticulture & Food

“In mijn rol ondersteun ik bedrijven om zich te vestigen in Zuid-Holland. Dit doe ik samen met een team van betrokken collega’s.”

Sinds juli 2019 ben ik onderdeel van het InnovationQuarter team als Senior Accountmanager voor buitenlandse bedrijven in de sector Horticulture & Food. De organisatiecultuur van InnovationQuarter is professioneel, terwijl er ook een betrokken en informele sfeer heerst. Het is die unieke combinatie die mij elke dag motiveert.

Even voorstellen…

Mijn naam is Maarten Hermus, 35 jaar en woonachtig in het mooie Amersfoort. Als ik niet bezig ben met mijn werk, vind je me op de racefiets of mountainbike, ben ik heerlijke gerechten aan het koken, of spendeer ik tijd met mijn gezin. Sinds juli 2019 ben ik onderdeel van het InnovationQuarter team als Senior Accountmanager voor buitenlandse bedrijven in de sector Horticulture & Food. In deze rol stimuleer en ondersteun ik bedrijven uit deze sector om zich te vestigen of uit te breiden in de regio Zuid-Holland.

Professioneel en betrokken

Waarom ik bij InnovationQuarter werk? Dat is heel simpel: de vrijheid en de kans om samen te werken met internationale ondernemers in een sector die mij aan het hart ligt. De organisatiecultuur is professioneel, terwijl er ook een betrokken en informele sfeer heerst. Het is die unieke combinatie die mij motiveert.

Elke dag is anders en dat maakt het werk erg plezierig. Of ik nu een bezoekprogramma regel voor een Japans bedrijf of de technologie van een nieuwe onderneming doorgrond, het blijft uitdagend. Aan vrienden en familie vertel ik trots dat ik bedrijven mag helpen en ondersteunen, ten dienste van onze regio en namens de overheid. Altijd met een pragmatische en praktische aanpak.

“De samenwerking met collega’s? Die is fantastisch! De professionaliteit binnen de organisatie biedt volop mogelijkheden om met elkaar het verschil te maken voor de ondernemer.”

Maarten Hermus, Senior Accountmanager Horticulture & Food

Een dag uit het leven van Maarten

Ik begin mijn werkdag in de trein naar ons kantoor in Den Haag, gevolgd door een belafspraak met een bedrijf uit Singapore in de eiwittransitie. De middag breng ik door in het Westland voor een rondleiding en gesprekken met twee ondernemers die een nieuwe plantsensor hebben ontwikkeld, afsluitend met een netwerkborrel. De volgende dag werk ik thuis aan de follow-ups. Deze afwisseling past mij erg goed.

Impact maken

Onlangs ben ik sectorlead geworden, een unieke kans die mij is aangeboden. Dit betekent dat ik, samen met collega’s in het team, de richting van de sector mag onderzoeken en onze toegevoegde waarde als InnovationQuarter hierin kan uitstippelen.

Ik kijk ernaar uit om door te ontwikkelen in deze rol. Daarnaast wil ik graag verder groeien in het coachen en ondersteunen van bedrijven die echt het verschil maken op het gebied van innovatie en impact.

De samenwerking met collega’s? Die is fantastisch! De professionaliteit binnen de organisatie biedt volop mogelijkheden om met elkaar het verschil te maken.

Een goede referentie

Bij InnovationQuarter heb ik geleerd om effectief te communiceren en samen te werken met mensen uit allerlei culturen, van Zwitserland, Japan, Amerika tot Abu Dhabi, dat is erg leuk. Waar ik het meeste trots op ben: als ik door een goede referentie een nieuwe lead binnenhaal. Er is geen betere bevestiging van je werk dan dat!

Klinkt dit als de werkplek waar jij je thuis zou voelen? Dan is InnovationQuarter misschien wel op zoek naar jou! Bekijk hier onze vacatures.

Verhalen van andere collega’s

Aïsha de Bruin, Project Controller

“Hoewel we de afgelopen jaren significant zijn gegroeid, behouden we de sfeer van een kleine organisatie.”

Lees hier het interview met Aïsha >

InnovationQuarter Jaarevent 2022 | © Verkijk

Matthijs Damm, Business Developer Energie

“Vitaliteit is belangrijk binnen onze organisatie. Elke dinsdag ben ik te vinden bij de bootcamp. Fit blijven en topteambuilding!

Lees hier het interview met Matthijs>

Martine Koole, projectmanager internationalisering cybersecurity

“Wij doen de dingen niet omdat we ze altijd zo gedaan hebben, maar omdat ze er echt toe doen.”

Lees hier het interview met Martine >

Wat leuk dat je enthousiast bent om bij ons te komen werken. Zie je op dit moment geen vacature die bij jou past? Stuur ons een open sollicitatie of neem binnenkort opnieuw eens een kijkje op deze pagina. Misschien hebben wij straks dé baan voor jou!

Stages

Wat leuk dat je enthousiast bent om je stage bij ons te lopen. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe stagiair(e)s, dus als je op dit moment geen stagevacature ziet die bij jou past, hou deze pagina en onze social media kanalen dan in de gaten of stuur ons een open sollicitatie. Misschien hebben wij straks dé stage voor jou!

NIEUWSBRIEF