Terug naar overzicht

Board Impact Award – Nomineer een Board Member!

De Board Impact Award is een initiatief van ScaleUpNation, de Regionale Ontwikkelingsmaatschappen, en Invest-NL. Het gaat om een (jaarlijkse) zoektocht naar bestuursleden die excelleren in het ondersteunen, coachen, inspireren en motiveren van de CEO’s en senior management teamleden van startups en scale-ups.

Kan jouw onderneming steunen op zo’n ‘top-tier’ Board Member? Nomineer dan jouw bestuurslid voor de Board Impact Award 2024!

Wie kan zich aanmelden voor de Board Impact Award?

Elk adviserend of toezichthoudend board member van een scale-up of startup kan voor de prijs worden genomineerd door een ander lid van het bestuur en/of management team van de desbetreffende startup of scale-up.

Hoe werkt het nomineren?

Als founder/CEO, mede-commissaris, of investment manager is het mogelijk om een board member te nomineren. Dit kan tot uiterlijk 30 april. Volg deze link naar het nominatie formulier, deze bestaat uit drie secties:

  • Algemene informatie over jouw scale-up (de organisatie waarvan jouw kandidaat commissaris is);
  • Algemene informatie over de board en jouw kandidaat;
  • Vier essay vragen over jouw commissaris, waar je in detail de achtergrond van jouw kandidaat beschrijven, en de relatie van de commissaris met het bedrijf, waaronder specifieke voorbeelden over hoe deze heeft bijgedragen aan jullie ‘scaling journey’.

Board Impact Award 2024

En verder?

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de Board Impact Award ceremonie op 19 juni, 2024. Meer informatie over het selectieproces, de jury én de prijzen vind je op de LinkedIn pagina en website van ScaleUpNation.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op.

Karolien Sas

Senior communicatieadviseur