TradeCloud is een online platform waarmee productiebedrijven en technische groothandels hun inkoop en verkoopprocessen kunnen integreren met hun klanten en leveranciers. Vanuit één centrale plek worden alle partijen in de distributieketen van informatie voorzien. TradeCloud richt zich met name op het MKB+ in de maakindustrie. Huidige platform gebruikers/klanten zijn productiebedrijven en technische groothandels zoals Vacu Vin, Quooker, Intersafe, Blueprint Automation, Van Raam en Nooteboom.

Hoe het werkt

Het platform van TradeCloud stelt bedrijven in staat om uitgebreide productinformatie te presenteren, klanten online bestellingen te laten plaatsen en leveranciers direct te laten meekijken in de productieplanning. Zo kan de hele keten afstemmen wanneer ze wat moeten leveren of geleverd krijgen. Hierdoor zijn bedrijven in staat de doorlooptijden\ substantieel te verkorten, handmatig werk te verminderen en sneller te reageren op marktveranderingen

Samenwerking

TradeCloud is op zoek naar bedrijven met een sterk netwerk in de maakindustrie en met een grote interesse in het optimaliseren van hun supply chain.