Milgro is een onafhankelijke solution provider op het gebied van afval- en grondstoffenmanagement. Op basis van een circulair-economische visie en een unieke aanpak stelt Milgro haar opdrachtgevers in staat meer waarde uit grondstoffen te halen. Het uitgangspunt ‘what gets measured, gets managed’ is hierbij leidend.

Milgro heeft zich ontwikkeld vanuit de droom om de grondstoffenbalans van de aarde in balans te brengen en bij te dragen aan duurzame welvaartsontwikkeling. Milgro biedt de control room, data en intelligentie die nodig zijn voor een succesvolle transitie van verbruik naar gebruik van grondstoffen. Het resultaat hiervan is winstgevende duurzaamheid: meer harmonie in de belangen van profit, planet en people.

Hoe het werkt

Milgro stelt klanten in staat om hun middelen duurzaam te gebruiken – en doet dat op basis van de juiste gegevens. Milgro biedt de controle ruimte die nodig is om een ​​succesvolle overgang naar de circulaire economie te maken. Via het zeer geavanceerde IT-platform van Milgro, digitale processen, gespecialiseerde kennis en bedrijfsintelligentie helpt het klanten om:

  • volledige controle over hun afvalstromen verkrijgen en optimale afvalprestaties te realiseren;
  • verspillende processen te identificeren en te verbeteren door middel van gerichte maatregelen;
  • de lus te sluiten en de juiste voorwaarden te creëren voor keteninnovatie.