IQ Messenger combineert bestaande communicatie-oplossingen in de zorg op innovatieve wijze. Het platform is de verbindende factor tussen een breed assortiment van nieuwe en bestaande communicatie- en alarmeringssystemen. Ook alarmering en camera-observatie via smartphone en tablet zijn mogelijk. Zonder producentvoorkeur en uitgerust met unieke en uniforme toepassingen voor administratie, rapportage en toezicht, is het platform in staat om niet-samenhangende systemen te transformeren in één slimme en krachtige oplossing. IQ Messenger is opgericht in 2013 door Paul Vos.

Betere communicatie in de zorg met lagere kosten

De stijgende vraag naar zorg leidt tot druk in het zorgbudget. Zorgverleners willen de focus houden op het verlenen van zorg aan bed en willen dat zo efficiënt mogelijk doen. IQ Messenger verbetert de communicatie en de kwaliteit van zorg en reduceert gelijktijdig de kosten. Het digitale platform met vele slimme integraties stelt zorgorganisaties en hun werkprocessen op de eerste plaats. Door de ongekende flexibiliteit, het beheergemak en de volledigheid van integraties zijn zorginstellingen vanaf nu “in control”. Sinds de oprichting van het bedrijf is IQ Messenger al in gebruik bij meer dan honderd nationale- en internationale zorginstellingen en ziekenhuizen.

Brede uitrol in de markt

IQ Messenger focust zich op verdere uitrol en opschaling van het platform om een positie als marktleidende producent van haar merkonafhankelijke softwareplatform voor kritische alarmering- en communicatie kunnen realiseren.