Cybersprint is een cybersecurity bedrijf actief in digital risk monitoring. Bedrijven hebben vaak geen idee welke eigen websites er live zijn en kunnen daarnaast het slachtoffer zijn van phishing en malware websites. Hierdoor hebben bedrijven geen grip op hun (cyber)security, want waar je het bestaan niet van afweet kan je ook niet beveiligen.

De software oplossing van Cybersprint geeft bedrijven continu grip op hun digitale exposure door de digitale assets (bijvoorbeeld websites en apps) voor bedrijven in kaart te brengen met als doel om hacking en phishing tegen te gaan. Zo mitigeert Cybersprint het risico op datalekken, gestolen persoonsgegevens en nep nieuws. Hierdoor wordt zowel mogelijke financiële als imagoschade voor klanten tegengegaan.

Cybersprint werkt veel samen met overheidsinstellingen, financiële instellingen en grote corporates. Dit zijn de partijen die veel last ondervinden van cyberdreigingen, maar in principe zou ieder bedrijf met digitale exposure klant van Cybersprint kunnen worden.


Deze investering door InnovationQuarter in Cybersprint is mede mogelijk gemaakt door de Europese Unie, in de range van €0-500k.

Lees meer over het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO)

Status: Actief