Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ZIE 2020 mensgerichte technologie: de toekomst

15-09-2020-14:30 tot 18:30

ZIE sept

Door de ontwikkelingen rond corona heeft HI (Holland Instrumentation) besloten haar hightech jaarevent dit najaar te organiseren op drie verschillende data. Het thema van ZIE 2020 is: ‘Mensgerichte technologie in harmonie’. De eerste bijeenkomst vindt plaats op 15 september 2020 tussen 14:30 en 18:30 uur bij fieldlab de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht en online.

 

ZIE sept

ZIE is het regionale Smart Industry Jaarevent voor de hightechsector en de maakindustrie. Dit jaar richt ZIE haar pijlen op ‘Mensgerichte Technologie’. Technologie die complexe taken eenvoudiger maakt zodat uw mensen sneller leren, minder fouten maken en op een gezonde, efficiënte manier werken. Om de veiligheid van de aanwezigen te garanderen is besloten om maximaal 50 personen toe te staan. Daarnaast worden de presentaties live gestreamd via internet.

 

Tijdens dit ZIE-event wordt dieper ingegaan op:

Mensgerichte technologie: de toekomst

Gastspreker Deborah Nas, een bekende trendwatcher en futurist, geeft een doorkijkje in de toekomst op een wereld met mensgerichte technologie op de werkvloer (en thuis).

Themasessie door SMITZH: Mensen of machines, waar moet ik in investeren?

Innovatie komt met investeringen, maar welke zorgt voor het juiste effect bij uw bedrijf? Met het innovatieprogramma SMITZH werkt TNO aan een methode die bedrijven in 2 of 3 workshops helpt bij het duidelijk krijgen óf, en zo ja, hoe deze investeringen in technologie zich terug zullen verdienen. Tijdens dit ZIE-event hoort u er meer over en kunt u vragen stellen.

 

Op de Bedrijvenmarkt laten verschillende deelnemers en partners van HI zien wat ze te bieden hebben. Boers & Co bespreekt tijdens een pitch wat zij aan mensgerichte technologie gehad hebben. En natuurlijk is er voldoende gelegenheid om te netwerken. Kijk hier voor het volledige programma van de events.

 

U kunt u hier aanmelden voor fysieke deelname aan de drie ZIE 2020 events. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, kunt u hier uw volgorde van voorkeur aangeven per event. U hoort uiterlijk 2 weken voor aanvang of u aanwezig kan zijn bij het event van uw voorkeur.

 

 

Gegevens

Datum:
15-09-2020
Tijd:
14:30 tot 18:30
Evenement Categorie:
Site:
https://www.aanmelder.nl/zie2020

Locatie

Duurzaamheidsfabriek
Leerparkpromenade 50
Dordrecht,
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
15-09-2020
Tijd:
14:30 tot 18:30
Evenement Categorie:
Site:
https://www.aanmelder.nl/zie2020

Locatie

Duurzaamheidsfabriek
Leerparkpromenade 50
Dordrecht,
+ Google Maps