Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ZIE 2020 mensgerichte technologie: de invloed op de mens

15-10-2020-14:30 tot 18:30

Zie banner okt

Door de ontwikkelingen rond corona heeft HI (Holland Instrumentation) besloten haar hightech jaarevent dit najaar te organiseren op drie verschillende data. Het thema van ZIE 2020 is: ‘Mensgerichte technologie in harmonie’. De tweede bijeenkomst vindt plaats op 15 oktober 2020 tussen 14:30 en 18:30 uur bij fieldlab de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht en online.

 

Zie banner okt

ZIE is het regionale Smart Industry Jaarevent voor de hightechsector en de maakindustrie. Dit jaar richt ZIE haar pijlen op ‘Mensgerichte Technologie’. Technologie die complexe taken eenvoudiger maakt zodat uw mensen sneller leren, minder fouten maken en op een gezonde, efficiënte manier werken. Om de veiligheid van de aanwezigen te garanderen is besloten om maximaal 50 personen toe te staan. Daarnaast worden de presentaties live gestreamd via internet.

 

Tijdens dit ZIE-event wordt dieper ingegaan op:

 

  • Gastspreker Michel van Dartel, lector Mensgericht Creëren aan de Avans Hogeschool. Hij levert als psycholoog interessante inzichten in de maatschappelijke impact van technologie.
  • ArtiShock met als onderwerp: Digitale Transformatie met Augmented Reality
  • Skelex met een bedrijfspitch over exoskeletten.
  • Op de Bedrijvenmarkt laten verschillende deelnemers en partners van HI zien wat ze te bieden hebben. En natuurlijk is er voldoende gelegenheid om te netwerken op gepaste afstand!

Zie hier het volledige programma van 15 oktober.

 

U kunt u hier aanmelden voor fysieke deelname aan de drie ZIE 2020 events. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, kunt u hier uw volgorde van voorkeur aangeven per event. U hoort uiterlijk 2 weken voor aanvang of u aanwezig kan zijn bij het event van uw voorkeur.

 

 

Gegevens

Datum:
15-10-2020
Tijd:
14:30 tot 18:30
Evenement Categorie:
Site:
https://www.aanmelder.nl/zie2020

Locatie

Duurzaamheidsfabriek
Leerparkpromenade 50
Dordrecht,
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
15-10-2020
Tijd:
14:30 tot 18:30
Evenement Categorie:
Site:
https://www.aanmelder.nl/zie2020

Locatie

Duurzaamheidsfabriek
Leerparkpromenade 50
Dordrecht,
+ Google Maps
Nieuwsbrief