Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Verkenningsmissie Cyber Zweden

10-11-2022 tot 11-11-2022

Zweden is een van de wereldleiders als het gaat om digitale vaardigheden. Op het gebied van cybersecurity is de positie echter bescheiden. De algemene behoefte aan kennis, vaardigheden en implementatie op het gebied van cybersecurity is enorm. Lees hier meer over de cybersecuritymarkt in Zweden.

Na enkele rondetafelgesprekken en webinars zijn de Nederlandse Ambassade in ZwedenRijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)Security Delta (HSD) en InnovationQuarter verheugd u te mogen uitnodigen voor de eerste, fysieke verkenningsmissie Cybersecurity Zweden:

Datum:     Donderdag 10 & vrijdag 11 november 2022
Locatie:    Stockholm, Zweden
Kosten:    €500,– per bedrijf incl. btw (excl. reis en verblijf)

Draft Programma

De verkenningsmissie stelt Nederlandse cyberexperts in staat om de kansen op de Zweedse markt te verkennen. Bovendien biedt het gelegenheid om de eerste contacten te leggen tussen Zweedse stakeholders en het Nederlandse cybersecuritycluster. Er is een voorlopig programma samengesteld dat in overleg met de deelnemende bedrijven nader wordt ingevuld.

Praktische informatie

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze kleinschalige verkenningsmissie. Er is slechts een beperkt aan plaatsen beschikbaar.

Heeft u interesse in deelname? Schrijft u zich dan nu in.

Reis & Verblijf
U bent als deelnemer zelf verantwoordelijk voor het boeken van uw reis en verblijf en de kosten daarvan zijn voor eigen rekening (niet inbegrepen in de missiebijdrage).
Verblijf
De organisatie zal wel enkele hotelkamers bij een centraal gelegen hotel in optie zetten en u in de gelegenheid stellen om van deze groepsreservering gebruik te maken. Indien u ervoor kiest om op eigen gelegenheid een hotel te boeken, houd er dan rekening mee dat het hotel van de delegatie altijd als vertrekpunt wordt beschouwd.

Reis
Vanwege de vroege start van het programma en het bezoek aan Radar Summit op donderdag 10 november raden wij u aan om al op woensdagavond (9 november) naar Stockholm af te reizen.

Contact

Vragen? Contacteer dan Martine Koole, Joeri Glastra of Sigrid Westman.

Martine Koole
Projectmanager Internationalisering Cyber
InnovationQuarter
+31 6 51205252
Joeri Glastra
Innovation Liaison
HSD
+31 6 23320905
Sigrid Westman
Trade & Innovation Adviser
Embassy of the Netherlands in Sweden
+46 70 476 47 27

Gegevens

Begin:
10-11-2022
Einde:
11-11-2022
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,
Site:
https://events.innovationquarter.nl/missiecyberzweden

Gegevens

Begin:
10-11-2022
Einde:
11-11-2022
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,
Site:
https://events.innovationquarter.nl/missiecyberzweden
Nieuwsbrief