Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Themabijeenkomst Gebouwde omgeving: getest op The Green Village

09-03-2023-14:00 tot 17:00

The Green Village

Heb jij jouw duurzame innovatie getest, maar loop je vast in het versnellen naar de praktijk? Meld je aan voor de themabijeenkomst van ons innovatieprogramma Energie & Klimaat: ‘Getest op The Green Village.

The Green Village

Na drie voucherrondes van Energie & Klimaat en 23 gerealiseerde projecten op fieldlab The Green Village is het hoog tijd om eens bij elkaar te komen. Daarom organiseren wij een themabijeenkomst ‘de gebouwde omgeving’ in het Co-Creation Centre, en jij kan daarbij zijn.

Gedurende deze bijeenkomst ligt de focus niet op de innovaties, maar juist op alle aspecten die hiermee onlosmakelijk verbonden zijn en een belangrijke rol spelen in het versnellen van proeftuin naar praktijk. Denk bijvoorbeeld aan Investor Readiness, de business case of internationalisering. In het programma zullen daarom ondernemers vertellen over hun ervaringen en zal InnovationQuarter toelichten wat wij voor bedrijven kunnen betekenen na afloop van een testfase. Ben jij erbij? Meer informatie over deze bijeenkomst vind je hier.

Zuid-Holland wil dé proeftuin zijn voor Nederland en Europa om innovatie op energie en klimaat te versnellen. De provincie Zuid-Holland, Metropoolregio Rotterdam Den Haag, TNO en InnovationQuarter werken in het innovatieprogramma Energie & Klimaat samen aan die doelstelling door belangrijke thema’s voor de regio te benoemen en bedrijven uit te nodigen hier oplossingen voor aan te dragen. Als onderdeel van het programma wordt meerdere malen per jaar een voucherregeling geopend. Projecten kunnen in verschillende rondes en fases van indienen. Samenwerking met fieldlabs zoals The Green Village wordt hierbij gestimuleerd. Meer informatie over het programma vind je hier.

Nieuwsbrief