Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Symposium Ondermijning

27-05-2021-10:00 tot 11:00

InnovationQuarter, The Hague Security Delta en Meld een Vermoeden slaan de handen in één en organiseren een online symposium over innovatie in de aanpak van ondermijning. U bent van harte uitgenodigd. Het thema ondermijning staat intussen hoog op de agenda’s van meerdere overheden waardoor samenwerking en het delen van kennis essentieel is. Gedurende dit symposium zullen wij verschillende gasten met diverse achtergrond ontvangen om bij te praten over verschillende onderwerpen binnen het thema ondermijning.

Programma

Gasten als Pieter van de Stadt (Burgemeester Lansingerland), Jolijn Broekhuizen (onderzoeker Bureau Broekhuizen) en Viresh Jagesser (CEO Meld een Vermoeden) gaan met elkaar in gesprek onder leiding van dagvoorzitter Joris den Bruinen (Directeur The Hague Security Delta). Overige gasten worden in de aanloop naar het symposium bekend gemaakt.

Wat komt er aan bod?

Onderwerpen als samenwerking en informatie-uitwisseling tussen (semi)overheden, innovatie in het veiligheidsdomein, lokale aanpak van ondermijning door gemeenten en de wetenschappelijke kijk op meldingsbereidheid van burgers komen tijdens het symposium aan bod.

Gegevens

Datum:
27-05-2021
Tijd:
10:00 tot 11:00
Evenement Categorie:
Site:
https://events.innovationquarter.nl/symposiumondermijning

Locatie

Online

Gegevens

Datum:
27-05-2021
Tijd:
10:00 tot 11:00
Evenement Categorie:
Site:
https://events.innovationquarter.nl/symposiumondermijning

Locatie

Online
Nieuwsbrief