Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SMITZH live webinar Digital Factory

26-05-2020-15:00 tot 16:00

Webinar Digital Factory

Webinar Digital Factory

U wilt uw klanten relevante producten leveren en de internationale concurrentie voorblijven. Maar hoe levert u specialistische producten in lage volumes tegen prijzen die kunnen concurreren met massaproductie? Daar kunnen slimme maaktechnologieën zoals het delen van data en digital twins bij helpen. Hoe u dit doet en wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn hoort en bespreekt u samen met experts tijdens dit live webinar.

 

TNO, Airborne en FOCUS-ON delen graag hun expertise en geven antwoord op uw vragen over mogelijke toepassingen van deze technologieën. Daarnaast verkennen zij vanuit innovatieprogramma SMITZH graag de mogelijkheden om samen een innovatieproject te starten.

Voor wie:

Dit webinar is gericht op maakbedrijven, voornamelijk mkb, die aan de slag willen of verder willen met de digitalisering van hun fabriek. Daarnaast nodigen we graag software-ontwikkelaars en integrators uit om kennis te nemen van onze aanpak en die interesse hebben in samenwerking in een innovatieproject rond dit thema.

U wilt machines op afstand uitlezen om uw productieproces te verbeteren. En de data die hieruit komt gebruiken in uw planning, om fouten te analyseren, om machine efficiëntie (OEE) te optimaliseren en/of onderhoud voorspelbaar te maken. Daarnaast wilt u onafhankelijk blijven van (software) providers om vendor-lock te voorkomen. Hoe doet u dat?

Programma:

Met een digital twin bedoelen we een digitale kopie die nauwkeurig genoeg is om beslissingen op te baseren. Je kunt een digital twin maken van een product, productie en een proces. Dit kunt u toepassen in zowel de ontwerp- als operationele fase. Denk bijvoorbeeld aan toepassingen als een virtueel prototype, herontwerp op basis van gebruiksdata, process engineering en het produceren met zero defect en first time right zero downtime.

Aan de hand van een voorgenomen project voor Krohne en Airborne vertellen Jeroen Broekhuijsen (TNO) en Eelco van Harten (FOCUS-ON) u meer over:

    • de software en methodes die ontwikkeld worden,
    • de eisen van gebruikers,
    • hoe software en methodes in de praktijk worden getest.

Naderhand is er ruimte voor vragen.

Aanmelden

Het onderwerp leent zich bij uitstek voor een digitale sessie en zal plaatsvinden op dinsdag 26 mei van 15.00 tot 16.00 uur. We plannen het webinar zo dat de presentaties en vragen in dat uur passen. Voor wie wil, kan tussen 16.00 tot 17.00 uur nog digitaal nagepraat worden. Na aanmelding krijgt u voorafgaand aan het webinar per mail een link toegestuurd om dit te volgen. Aanmelden gaat via deze link.

Contact

SMITZH is een innovatieprogramma voor de Zuid-Hollandse maakindustrie. De volgende partners maken SMITZH mogelijk: InnovationQuarter, MRDH, TNO, provincie Zuid-Holland, Holland Instrumentation, FME, koninklijke metaalunie, de Haagse Hogeschool, Hogeschool Rotterdam en TU Delft.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Delia Wind van Holland Instrumentation via info@hollandinstrumentation.nl.

Gegevens

Datum:
26-05-2020
Tijd:
15:00 tot 16:00
Evenement Categorie:
Site:
www.aanmelder.nl/smitzhwebinardigitalfactory

Locatie

Online

Gegevens

Datum:
26-05-2020
Tijd:
15:00 tot 16:00
Evenement Categorie:
Site:
www.aanmelder.nl/smitzhwebinardigitalfactory

Locatie

Online
Nieuwsbrief