Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Seminar: samenwerking in cybersecurity | München

14-11-2023

Leren van experts. Dit seminar richt zich op samenwerking in cybersecurity en de belangrijkste taken voor bedrijfsleiders. Het behandelt complexe cyber risico’s, compliance, investeringen in cybersecurity en Europese wetgeving. Het legt ook de nadruk op de noodzaak van samenwerking tussen organisaties binnen Europa en omvat inbreng van experts en leidinggevenden uit Duitsland en Nederland.

Jij als leidinggevende begrijpt hoe complexe en bedreigende cyber risico’s zijn. Je moet jouw organisatie beschermen en voorbereiden op ernstige situaties. Maar hoe draag je de verantwoordelijkheid voor compliance en veerkracht? Hoe kun je optimaal investeren in cybersecurity en Europese wetgeving naleven? En hoe zorg je ervoor dat alle disciplines binnen jouw organisatie effectief samenwerken?

Dit seminar biedt jou als besluitvormer inzicht in de belangrijkste aspecten en actuele ontwikkelingen in cybersecurity. Je ontdekt welke oplossingsrichtingen relevant zijn voor jou en hoe je ze kunt implementeren. Leer van experts en andere leidinggevenden.

Cybersecurity vereist samenwerking, vooral binnen Europa. Daarom behandelen we in dit seminar wat Duitse en Nederlandse organisaties van elkaar kunnen leren, met bijdragen van sprekers uit zowel het bedrijfsleven als de overheid in beide landen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op.

Martine Koole

Martine Koole

Projectmanager Internationalisering Cybersecurity

Gegevens

Datum:
14-11-2023
Site:
https://events.innovationquarter.nl/cs-event/

Locatie

München
München, 80331 Duitsland

Gegevens

Datum:
14-11-2023
Site:
https://events.innovationquarter.nl/cs-event/

Locatie

München
München, 80331 Duitsland
Nieuwsbrief