Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NeLL Digital Health & Care Symposium

27-11-2020-09:00 tot 16:30

Op 27 november aanstaande organiseert het National eHealth Living Lab (NeLL) in samenwerking met LUMC Campus Den Haag een volledig online, internationaal symposium over digitale zorg en gezondheid.

 

 

Diverse vooraanstaande experts, waaronder Professor Ho en Marleen Stikker zoomen in op relevante trends en ontwikkelingen waaronder data en AI en het belang van (internationaal) samenwerken en samen leren, als professionals onderling en vooral ook samen met de eindgebruiker van (digitale) zorg.

 

Naast plenaire sessies worden er interactieve breakout sessies georganiseerd en wordt de dag afgesloten met een panel discussie waar alle keynote speakers aan deel zullen nemen.

 

Dit event is bedoeld voor een brede internationale doelgroep: van studenten tot wetenschappers, beslissers en beleidsmakers als ook start-ups en patiënt(vertegenwoordigers). Vanwege de verscheidenheid aan deelnemers is de voertaal van dit event Engels.

 

NeLL is één van de labs die meewerken aan het innovatieprogramma ZorgTech om de toepassing van technologische innovaties naar de markt te versnellen.

 

Wilt u meer informatie over dit symposium? Check dan de site: nellsymposium.eu

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op.

Lonneke Baas

Lonneke Baas

Senior Business Developer Life Sciences & Health / Teamlead

Gegevens

Datum:
27-11-2020
Tijd:
09:00 tot 16:30
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://eventalyze.me/nell_dhcs/

Locatie

Online

Gegevens

Datum:
27-11-2020
Tijd:
09:00 tot 16:30
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://eventalyze.me/nell_dhcs/

Locatie

Online
Nieuwsbrief