Laden Evenementen

« Alle evenementen

Globaliser Agri-food Tech

14-03-2024 tot 28-05-2024

Internationale groei met Trade & Innovate Partners

Bij het internationaal opschalen van een scale-up of snelgroeiend bedrijf is het vaak een uitdaging om te bepalen welke mogelijkheden het beste aansluiten bij de fase waarin je je bevindt.

Om de internationale groei van jouw bedrijf te versnellen, is het van cruciaal belang om de juiste doelmarkt te selecteren en een krachtige strategie voor internationalisering te ontwikkelen. Hier komt de Globaliser om de hoek kijken: het versnellingsprogramma voor internationalisering georganiseerd door Trade & Innovate NL in samenwerking met DutchBasecamp. 

Dit programma biedt je een gestructureerde aanpak om kansen te prioriteren en effectief nieuwe markten in het buitenland te betreden. Je krijgt toegang tot een wereldwijd netwerk van ervaren oprichters en experts met internationale ervaring, die je zullen ondersteunen en begeleiden bij het opstellen van jouw internationale roadmap.

In februari en september 2024 lanceren Trade & Innovate NL en DutchBasecamp gezamenlijk twee verschillende Globaliser-programma’s, speciaal voor scale-ups in Agri-food Tech en Energy & Mobility.

Tijdens het 12-weekse programma ga je:

  • Diepgaande marktanalyses uitvoeren  de buitenlandse markt die voor jouw bedrijf de meeste kansen biedt te identificeren en valideren  
  • Een op maat gemaakte Go-To-Market (GTM) strategie ontwikkelen die specifiek is afgestemd op de gekozen markt, terwijl je tegelijkertijd een uitgebreide market-entry playbook opstelt.
  • Toegang krijgen tot een wereldwijd netwerk van ervaren oprichters en experts met waardevolle internationale ervaring.
  • Een solide internationale roadmap opstellen die praktische begeleiding biedt voor het navigeren door de volgende stappen van jouw expansiereis.

Testimonials

De aanmeldingen voor de Globaliser Trade & Innovate Agri-food Tech  zijn nu geopend! Benieuwd hoe de Globaliser kan bijdragen aan jouw plannen en uitdagingen? 

Carine Eijkelkamp

Carine Eijkelkamp

Projectmanager Internationalisering

Gegevens

Begin:
14-03-2024
Einde:
28-05-2024
Evenement Categorie:

Gegevens

Begin:
14-03-2024
Einde:
28-05-2024
Evenement Categorie: