Laden Evenementen

« Alle evenementen

International Market Entry Coaching

01-03-2022 tot 29-01-2023

Internationale markt­ondersteuning voor Haagse ondernemers
Sinds 2017 ondersteunt InnovationQuarter steeds meer bedrijven bij het opschalen van hun internationale activiteiten. Met het netwerk diep in de sterke bedrijvenclusters en dicht bij ondernemers, vervult InnovationQuarter een belangrijke rol als adviseur bij het verwezenlijken van internationaliseringsambities. Vanuit ons brede netwerk bij organisaties koppelen wij bedrijven waar relevant introduceren bij de juiste persoon met specialistische expertise of bijvoorbeeld een relevant netwerk in het doelland. Zo kunnen we vraag en aanbod koppelen.

InnnovationQuarter en andere publieke sector organisaties bieden een breed scala van activiteiten en diensten aan bedrijven om ambitieuze ondernemers te helpen buitenlandse markten te betreden. Zo worden er internationale handelsmissies georganiseerd, zijn er experts beschikbaar op de ambassades en handelsposten in het buitenland en zijn er subsidies beschikbaar om internationaliseringsactiviteiten te bekostigen.

Internationaal ondernemen voor en door ondernemers

Ben jij die ambitieuze Haagse ondernemer die droomt van succes in het buitenland? The Hague Business Agency en InnovationQuarter bieden mkb’ers uit de Haagse regio een business bootcamp voor een vliegende start op de internationale markt: IMEC (International Market Entry Coaching). Geef jouw business een boost en start met ondernemen in Duitsland, Het Verenigd Koninkrijk of Denemarken of België. Op dit moment zijn we bezig met de selectieprocedure voor het traject van 2022. Wil jij ook deelnemen met het programma dat start in maart? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Elisa.

Gegevens

Begin:
01-03
Einde:
29-01-2023
Evenement Categorie:
Site:
https://www.innovationquarter.nl/imec/

Organisator

Gegevens

Begin:
01-03
Einde:
29-01-2023
Evenement Categorie:
Site:
https://www.innovationquarter.nl/imec/

Organisator