Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Innovatiesessie Robotica voor Maritiem en Haven

03-06-2019-14:00 tot 17:00

Op 3 juni aanstaande organiseert Maritime Delta, in samenwerking met RoboHouse en Itanks, de Innovatiesessie: Robotica voor Maritiem en Haven. Ongetwijfeld bent u op de hoogte van de mogelijkheden van robotica voor de maritiem en haven sector. Tijdens deze sessie verkent u echter waar de kansen voor úw bedrijf liggen.

Programma

Tijdens de Innovatiesessie vertelt Jaimy Siebel (algemeen manager van RoboHouse) wat de laatste ontwikkelingen zijn op roboticagebied. Hij legt uit welk type processen u het beste kunt robotiseren. Ook zullen machinefabriek De Waal en anderen hun ervaringen met u delen en vertellen hoe zij robotica ontwikkelen en toepassen. Het volledige programma kunt u hier vinden.

Persoonlijke masterclass

Deze bijeenkomst is de opmaat naar een persoonlijke masterclass over de robotisering van uw bedrijf, in de vorm van een canvassessie van RoboHouse. Naar aanleiding van de Innovatiesessie kunt u zich hier vrijblijvend voor aanmelden. Dit canvas zal u helpen om robotisering naar úw werkvloer te brengen binnen uw maritiem- of havengerelateerde mkb-bedrijf.

Organisatie

Deze sessie wordt georganiseerd door samenwerkingsverband Maritime Delta in samenwerking met Itanks en RoboHouse. Maritime Delta is een samenwerkingsverband van bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen in de maritieme delta, het gebied van Tweede Maasvlakte tot en met Gorinchem en Werkendam. Itanks is een kennis- en innovatieplatform voor havengerelateerde industrie. RoboHouse in Delft is hét fieldlab voor geavanceerde cognitieve robotica toepassingen van de TU Delft, TNO, ABB, Festo en RoboValley.

Locatie en aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats op 3 juni van 14:00 – 17:00 op het RDM terrein in Rotterdam. U kunt zich hier aanmelden.

Gegevens

Datum:
03-06-2019
Tijd:
14:00 tot 17:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.aanmelder.nl/108497

Locatie

RDM Rotterdam
RDM-kade 59
Rotterdam, 3089JR
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
03-06-2019
Tijd:
14:00 tot 17:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.aanmelder.nl/108497

Locatie

RDM Rotterdam
RDM-kade 59
Rotterdam, 3089JR
+ Google Maps