Laden Evenementen

« Alle evenementen

Globaliser Energy and Mobility

11-09-2024 tot 19-11-2024

Globaliser-Energy-and-Molibity-2024

Til jouw internationaliseringsproces binnen 12 weken naar een hoger niveau met begeleiding van ervaren experts.

 

Het wereldwijd opschalen van jouw oplossing in Energie of Mobiliteit brengt uitdagingen met zich mee: langdurige verkoopcycli, uiteenlopende marktvoorkeuren en -behoeften, en de cruciale vraag of de markt wel klaar is voor jouw innovatieve oplossing.

Het kiezen van de juiste markt en het opbouwen van een solide en uitvoerbare internationaliseringsstrategie voor je doelmarkt zal je internationale succes vergroten. Daarom organiseren wij, in samenwerking met Trade and Innovate NL partners en DutchBasecamp, de eerste editie van de Globaliser Energy & Mobility (in september t/m november 2024).

Wij staan klaar om de geselecteerde bedrijven te ondersteunen met de benodigde tools en expertise om te bepalen welke kansen zij wel of niet moeten najagen, en hoe zij succesvol een nieuwe buitenlandse markt kunnen betreden.

De Globaliser is gericht op het ontwikkelen van een gevalideerde Go-To-Market strategie voor de gekozen doelmarkt. Daarnaast leer je van ervaren experts en andere ondernemers die je voor zijn gegaan. Je krijgt toegang tot speciale internationalisatie tools en een wereldwijd netwerk van experts.

Op een rijtje wat je gedurende de 12-weken durende Globaliser gaat doen:

  • Je maakt een uitgebreide marktanalyse voor het identificeren van je beachhead markt en doet zorgvuldige validatie.
  • Je bouwt een Go-to-Market (GTM) strategie specifiek voor je beachhead markt en je creëert een market-entry playbook voor nieuwe markten.
  • Krijg toegang tot een wereldwijd netwerk van ervaren ondernemers en experts die waardevolle kennis van en inzichten hebben om te internationaliseren.

Krijg een indruk (2 min)

De aanmeldingen voor de Globaliser Energy & Mobility zijn nu geopend! 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op.

Anne de Vries

Anne de Vries

Senior Projectmanager Internationalisering Energie & Circulair

Gegevens

Begin:
11-09-2024
Einde:
19-11-2024
Evenement Categorieën:
,

Gegevens

Begin:
11-09-2024
Einde:
19-11-2024
Evenement Categorieën:
,
Nieuwsbrief