Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Export Accelerator Programma

22-09-2022 tot 17-11-2022

Export Accelerator Program

Overweeg je internationaal actief te worden? En wil je groei op buitenlandse markten realiseren? Meld je dan nu aan voor het Export Accelerator Program!

Dit programma helpt jou om gestructureerd toe te werken naar een positieve cashflow uit het buitenland. Onderzoek nieuwe en specifieke buitenlandse markten, ontdek wie je klant is en hoe je hen het beste kunt benaderen. En groei vervolgens van incidentele internationale orders naar een structurele omzet uit het buitenland!

Export Accelerator Program

Meld je dan nu aan voor het Export Accelerator Programma. Samen met andere ondernemers doorloop je zes sessies online en fysiek, tussen 22 september en 17 november.

Specifieke onderwerpen die aan de orde komen zijn onder andere Decision Making Unit (DMU), klantprobleem validatie, waardepropositie en meer.

De voorbereidende opdrachten sluiten direct aan op jouw dagelijkse praktijk. Je leert je buitenlandse klant kennen en krijgt inzicht in hoe je de behoefte van deze klant structureel in kaart brengt op basis van feiten en onderzoek.

Voor wie?

Het programma is speciaal voor midden- en kleinbedrijven met een stevige positie op de Nederlandse markt, die een groeistrategie volgen en structureel een positie op buitenlandse markten willen realiseren. MKB-bedrijven die van incidentele internationale orders naar structurele buitenlandomzet willen groeien, alsmede ervaren exporterende bedrijven die een specifieke, nieuwe buitenlandse markt willen betreden.

Het export accelerator program wordt georganiseerd in samenwerking met de partners: Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), ROM Utrecht Region, LIOF, Oost NL, Horizon Flevoland, en Amsterdam Trade & Innovate.

Gegevens

Begin:
22-09-2022
Einde:
17-11-2022
Site:
https://www.exportacceleratorprogram.nl/editie2-2022/subscribe

Organisator

Gegevens

Begin:
22-09-2022
Einde:
17-11-2022
Site:
https://www.exportacceleratorprogram.nl/editie2-2022/subscribe

Organisator