Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kick-off Event Fieldlab Circulaire Plastic Verpakkingen Provincie Zuid-Holland

08-05-2019-14:00 tot 17:00

Is uw bedrijf ook bezig met nieuwe strategieën voor het hergebruik van plastic? Alternatieve verpakkingen voor plastic? Of het uittesten van nieuwe verpakkingsmaterialen bij de consument? Kom dan op 8 mei van 14.00-17.00 naar het event Fieldlab Circulaire Verpakkingen, om samen deze uitdagingen te onderzoeken.

 

Op 8 mei 2019 organiseren het Sustainable Food Initiative (SFI), de provincie Zuid-Holland en InnovationQuarter een bijeenkomst over de ontwikkeling van het Fieldlab Circulaire Verpakkingen in Zuid-Holland. In dit fieldlab komen grote en kleine bedrijven samen die concrete uitdagingen aangaan rondom plastic verpakkingen. Denk aan nieuwe strategieën voor hergebruik, alternatieve verpakkingsconcepten die beter sorteerbaar zijn en het uittesten van gerecylcelde verpakkingsmaterialen bij de consument. Samen realiseren we de ambities om van onze regio een Circular Economy te maken. Om dit voor elkaar te krijgen is samenwerking langs de hele (verpakkings)cyclus nodig en zijn wij op zoek naar koplopers die zich hiervoor willen inzetten.

 

Op het programma staan sprekers als Bart Verschoor (Transitiemanager Kunststoffen provincie Zuid-Holland) en Rob Hamer (Unilever, projectleider SustainabIe Food Initiative Fieldlab). Naast presentaties is er ook voldoende gelegenheid voor discussie en wordt er een rondgang langs mogelijke use cases gemaakt.

 

Dit event wordt gehost door de provincie Zuid-Holland. Klik hier voor aanmelden en meer info.

 

Gegevens

Datum:
08-05-2019
Tijd:
14:00 tot 17:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.pzhevents.nl/circulaireverpakkingen/

Locatie

Provinciehuis Zuid-Holland
Zuid-Hollandplein 1
Den Haag,
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
08-05-2019
Tijd:
14:00 tot 17:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.pzhevents.nl/circulaireverpakkingen/

Locatie

Provinciehuis Zuid-Holland
Zuid-Hollandplein 1
Den Haag,
+ Google Maps
Nieuwsbrief