Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

E-world Essen

19-02-2024 tot 20-02-2024

Wil jij ontdekken welke kansen de Duitse energietransitie voor jouw bedrijf biedt? En in contact komen met potentiële klanten en/of partners? Doe dan mee aan dit tweedaagse bezoek! We kijken hoe Nederlandse partijen kunnen bijdragen aan de transformatie van het Rheinische Revier, Europa’s grootste bruinkoolgebied met een omvang van ongeveer 2.500 vierkante kilometer, van een fossiele naar een moderne en duurzame energie- en industrieregio. En op de E-world energy & water beurs, het kloppende hart van de Europese energie-industrie, heb je de mogelijkheid om Duitse stakeholders te ontmoeten.

Rheinisches Revier

De stopzetting van de bruinkoolwinning heeft ingrijpende gevolgen voor de economie, werkgelegenheid en het landschap van het Rheinische Revier. “Zukunftsagentur Rheinisches Revier” begeleidt de regio in de overgang naar een duurzamere, innovatievere en welvarendere economie.

Voor Nederlandse bedrijven interessant de ontwikkelingen in het Rheinische Revier nauwlettend te volgen om geen zakelijke kansen te missen.

E-world energy & water is de toonaangevende beurs en conferentie in Europa voor energie en water. Voor professionals, bedrijven en experts in de energie-industrie die hun kennis willen delen, innovaties tonen en zakelijke kansen verkennen. Met focus op energiediensten, informatietechnologie, energiehandel, opwekking, mobiliteit, energie-efficiëntie, marketing, verkoop, transport en opslag. Verken de nieuwste trends voor een duurzame toekomst.

Waarom deze missie?

  • Krijg nieuwe inzichten in verschillende innovaties binnen de energie sector
  • Leg nieuwe (inter)nationale contacten en versterk je huidige relaties
  • Ontdek de kansen van de Duitse energietransitie
  • Kom in contact met potentiële Duitse en internationale klanten
  • Breng een bezoek aan het grootste transformatie gebied in de komende jaren en verken de business opportunities
  • Kom in contact met potentiële partners en klanten
  • Hoor meer over zaken doen in Duitsland en leg contacten met o.a. het Nederlandse Consulaat, Business Metropole Ruhr etc.

Nordrhein-Westfalen (NRW), Duitslands meest bevolkte deelstaat net over de grens, is een ideale plek voor bedrijven in duurzame sectoren zoals zonne-energie, windenergie en groene technologie. Dankzij de gunstige ligging bij Nederland en België zijn er ook goede kansen voor bedrijven die internationale handel willen bevorderen.

Ga je mee?

Neem een kijkje op het programma en de overige details via de onderstaande link. Schrijf je nu in door gebruik te maken van het formulier op de website van ROM Utrecht Region en sluit je bij ons aan!

Voor deze missie werken ROM Utrecht Region, InnovationQuarter en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) samen om Nederlandse bedrijven in de sector energy & water te ondersteunen bij hun marktexpansie naar de Duitse markt en te oriënteren op nieuwe innovaties tijdens de expo.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op.

Anne de Vries

Anne de Vries

Senior Projectmanager Internationalisering Energie & Circulair

Gegevens

Begin:
19-02-2024
Einde:
20-02-2024
Evenement Categorie:
Site:
https://www.romutrechtregion.nl/event/e-world-in-essen/

Gegevens

Begin:
19-02-2024
Einde:
20-02-2024
Evenement Categorie:
Site:
https://www.romutrechtregion.nl/event/e-world-in-essen/
Nieuwsbrief