Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Deadline aanmelden Innovatiemissie Smart City Expo Barcelona

04-10-2019

Smart City Expo Barcelona 2019

Bent u actief op het gebied van Smart Cities? Heeft u de ambitie internationaal uit te breiden? Ga dan mee met de Trade & Innovate NL innovatiemissie naar Barcelona. We bezoeken het jaarlijkse Smart City Expo World Congress 2019 (SCEWC) in Barcelona, dé ontmoetingsplek voor bedrijven, ondernemers, start-ups, steden en onderzoekscentra actief binnen de sector Smart City.

 

Smart City Expo Barcelona 2019
De missie is vooral geschikt voor Nederlandse organisaties die actief zijn binnen Smart Cities en de ambitie hebben hun zakelijke activiteiten internationaal uit te breiden. We vragen organisaties zich aan te melden die technologieën bieden die geïntegreerd zijn in het stedelijke ecosysteem.

Voorafgaand aan de beurs is er op zondagavond 17 november een netwerkevenement en op maandag 18 november het businessevenement. Bij het businessevenement zijn naast de 200 Nederlandse deelnemers andere deelnemers aanwezig: 200 uit Scandinavische landen en ongeveer 100 uit de rest van de wereld. De overige dagen staan in het teken van de deelname aan de Expo. Het evenement geeft delegatieleden de mogelijkheid een internationaal netwerk op te bouwen en kennis en ervaring te delen.

5 Smart City onderwerpen

Tijdens de innovatiemissie staan 5 Smart City onderwerpen (tracks) centraal:

  • Resilience (water, energie, klimaat)
  • Smart and Green Urban Mobility (Slimme en groene stedelijke mobiliteit)
  • Circular Economy (Circulaire economie)
  • Safety & Security (Veiligheid)
  • Healthy Urban Living (Gezond stedelijk leven)

Challenges (stedelijke uitdagingen)

Het doel is het aanbod en de meerwaarde van het Nederlandse bedrijfsleven zo concreet mogelijk te presenteren. Om dit te realiseren staan bestaande (of toekomstige) stedelijke uitdagingen centraal. Zo kunt u tijdens de missie al starten met het uitwerken van business cases en het vormen van coalities.

Kick-off evenement

In aanloop naar de missie vindt er een kick off-evenement plaats op 10 oktober van 10:00 – 13:00 uur in Utrecht. Aanmelding hiervoor loopt via het aanmeldformulier.

Kosten

De kosten voor deelname aan de innovatiemissie zijn € 250 (exclusief btw) per persoon. Onder deze kosten vallen deelname aan openingsnetwerkevenement, het businessevenement, aanwezigheid op het Hollandpaviljoen, site visits en netwerkrecepties. Kosten zoals vluchten, overnachtingen, vervoer en maaltijden zijn voor eigen rekening.

Aanmelden

Meld u nu aan. Dit kan tot en met vrijdag 4 oktober 2019. Per bedrijf/organisatie en gemeente kunnen maximaal 2 deelnemers zich aanmelden. Uw deelname wordt definitief bevestigd op basis van het aantal beschikbare plaatsen en de benodigde aansluiting met de genoemde deelonderwerpen.
Als u vragen heeft over de innovatiemissie, neemt u contact op via innovatiemissies@rvo.nl.

Mogelijk gemaakt door Trade & Innovate NL

Trade & Innovate NL is een landelijk netwerk van publieke organisaties die Nederlandse ondernemers verbindt, met elkaar en met opdrachtgevers uit het buitenland. Samen bundelen we de krachten van publieke organisaties om ondernemers beter te ondersteunen op internationale markten.
Trade & Innovate NL organiseert evenementen, vooral gericht op en in Azië, Noord-Amerika en Europa. Een van de focusthema’s daarbij is Smart Cities.

Nieuwsbrief