Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cleantech scale-up innovatiemissie Boston

22-03-2020 tot 27-03-2020

Cleantech scale-up missie naar Boston

Heeft u een hightech innovatie op het gebied van cleantech? Wilt u zakendoen, samenwerken of contacten leggen met Noord-Amerikaanse bedrijven, ondernemers, onderzoekers of investeerders? Ga dan van 22 t/m 27 maart mee naar Boston!

Cleantech scale-up missie naar Boston

Kansen in Boston

Boston loopt in de VS voorop als het gaat om klimaatacties en vermindering van CO₂ emissies. De stad is benoemd tot de meest energie-efficiënte stad van de VS en won in 2018 de Bloomberg American Cities Climate Challenge.

 

Het ecosysteem in de regio van Boston en de staat Massachusetts heeft uitstekende randvoorwaarden voor het implementeren van innovaties. Het progressieve beleid in Massachusetts op het gebied van duurzame energie, innovatie en onderwijs en de unieke concentratie van R&D, universiteiten, innovatie en start-up activiteiten maakt het een ideale regio voor vooraanstaande bedrijven, academici en innovators. Volgens de US Chamber of Commerce heeft Boston het beste ecosysteem in de VS voor start-ups en is dit een trekpleister voor vroege fase investeerders.

 

De regio Boston biedt cleantech start-ups en scale-ups een breed netwerk en veel kansen. Dit komt door een groot netwerk van incubators en accelerators, waaronder de grootste Amerikaanse cleantech incubator Greentown Labs, dat in Boston is gevestigd.

Voor wie

Tijdens deze missie maakt u kennis met het ecosysteem in Boston, en met mogelijke partners, kennisinstellingen of investeerders. U leert wat ervoor nodig is om de stap naar de VS te zetten en u wordt ondergedompeld in het cleantech ecosysteem in Boston.

 

De focus van deze innovatiemissie ligt op scale-ups met innovatieve technologische oplossingen op het gebied van cleantech, zoals mobiliteit/transport, energieopslag, electriciteitsproductie, gridmanagement, gebouwde omgeving of duurzame steden.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op.

Loek Becker Hoff

Loek Becker Hoff

Teamlead International Trade

Organisator

RVO

Locatie

Boston
Boston, United States + Google Maps

Organisator

RVO

Locatie

Boston
Boston, United States + Google Maps
Nieuwsbrief