Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cleantech mission Boston; Energy systems and sustainable building

17-09-2019 tot 20-09-2019

InnovationQuarter en RVO, partners in Trade & Innovate NL, bereiden samen met FME een Privaat-Publieke Samenwerkingsmissie voor naar Boston met als thema ‘Energy Systems & Sustainable Building’. Bent u een cleantech-ondernemer met een innovatieve technologie gerelateerd aan energiesystemen of duurzaam bouwen, bijvoorbeeld in de gebouwautomatisering, circulaire bouwmaterialen, installatietechniek, of energieopslagsystemen? En bent u geïnteresseerd in het ontmoeten van potentiële klanten en/of partners aan de Amerikaanse Oostkust? Schrijf u dan in voor deze missie.

Tijdens de missie bieden we de kans om de Amerikaanse markt en kansen te ontdekken, relevante connecties te leggen en is er de mogelijkheid innovaties aan lokale partijen te introduceren. Samen met Scandinavische bedrijven zullen we toonaangevende bedrijven bezoeken, zullen er workshops en showcases zijn en is er genoeg mogelijkheid om te netwerken. Daarnaast is er de mogelijkheid om B2B-matchmaking te doen, omdat gelijktijdig in Boston ook Horizon 19 gehouden wordt. Hierdoor zijn er veel bedrijven, investeerders en potentiële klanten en/of partners aanwezig. Van elke deelnemer wordt een buyer-profile gemaakt zodat we de beste matches kunnen maken.

 

Boston is koploper in de VS als het gaat om de voorbereiding van de gevolgen van klimaatverandering en het verlagen van de CO2-uitstoot. De stad is vier jaar geleden uitgeroepen tot de meest energiezuinige stad van de VS en won in 2018 de Bloomberg American Cities Climate Change. Aangezien (niet)woongebouwen in Boston de bron zijn van 70% van de uitstoot van broeikasgassen, zijn infrastructuur en bouwen een belangrijk aandachtspunt bij het aanpakken van de klimaat- en emissieproblemen van de stad. Het ecosysteem in Boston en de staat Massachusetts dragen bij aan gunstige omstandigheden om innovaties door te voeren. Kortom, kansen zijn er in Boston genoeg.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op.

Anne de Vries

Senior Projectmanager Internationalisering Energie & Circulair

Gegevens

Begin:
17-09-2019
Einde:
20-09-2019
Evenement Categorieën:
,

Overige informatie

Aanmelden
https://www.aanmelder.nl/cleantechboston

Gegevens

Begin:
17-09-2019
Einde:
20-09-2019
Evenement Categorieën:
,

Overige informatie

Aanmelden
https://www.aanmelder.nl/cleantechboston