Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

China Mission Provincie Zuid-Holland

18-11-2019 tot 22-11-2019

China mission provincie Zuid-Holland

In de week van 18-23 november 2019 organiseert de China Desk van de Provincie Zuid-Holland een missie naar China onder leiding van de Commissaris van de Koning, de heer Jaap Smit en Gedeputeerde Adri Bom-Lemstra. De provincie Zuid-Holland heeft een langdurige en vruchtbare samenwerkingsrelatie met de provincie Hebei.

 

Naast het bijwonen van de officiële bezoeken, is er voor Nederlandse bedrijven die deelnemen aan de missie een uitgebreid en gevarieerd programma, met een focus op de thema’s duurzame ontwikkeling (water, bodem, milieu en stedelijke ontwikkeling) en moderne landbouw/tuinbouw. Het huidige programma bevat lezingen, matchmaking sessies, werkbezoeken, netwerk evenementen, meetings met lokale overheidsinstanties en meer.

 

Samen met RVO, de Nederlandse ambassade en verschillende Chinese partnerorganisaties organiseert de provincie op 18 november een conferentie in Beijing met als thema duurzame stedelijke ontwikkeling en de rol van moderne land- en tuinbouw daarin: Feeding & Greening Chinese cities.

 

Heeft u verdere vragen over het programma, neemt u dan contact op via dsbp@dutchsino.com

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op.

Chris van Voorden

Chris van Voorden

Hoofd Internationaliseren
Nieuwsbrief