Terug naar overzicht

5G on air: Do IoT Fieldlab netwerkevent op 11 oktober

Hoe gaan drones en robots ons helpen onze samenleving te verbeteren? Wat zijn de huidige mogelijkheden en welke obstakels moeten we overwinnen? Deze en nog veel meer onderwerpen komen aan bod tijdens het Do IoT Fieldlab netwerkevent: ‘5G on air’ dat op 11 oktober plaatsvindt bij Unmanned Valley in Katwijk.

Slimme steden van de toekomst

Op 11 oktober geeft Do IoT in samenwerking met Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) een kijkje in de toekomst van 5G. U krijgt inzicht in de huidige mogelijkheden en welke obstakels we moeten overwinnen. Verschillende inspirerende sprekers geven hun visie op toekomstige slimme steden en hoe technologie continu ontwikkelt.

Nieuwsgierig geworden? Schrijf u snel in voor het gratis event via deze link.

Subsidie en ondersteuning

Meer weten over dit event of over de subsidieregeling rondom de 5G-faciliteit bij het Do IoT Fieldlab Unmanned Valley? Lees er alles over op de website van Do IoT. Voor bedrijven die 5G-innovaties in Zuid-Holland willen ontwikkelen en testen is hulp beschikbaar in de vorm van subsidie, matchmaking en expertise.

Heeft u een goed 5G-idee of zoekt u meer informatie?
Kijk hier
of neem contact op met Jos Maccabiani (InnovationQuarter), Lenneke de Voogd (Do IoT Fieldlab) of Grisjo Koers (provincie Zuid-Holland).

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op.

Jos Maccabiani

Jos Maccabiani

Senior Business Developer Digital Technology
Nieuwsbrief