Wat wij doen |
Collecties |
Regiobranding |
Contact |
Social Media |
Elevate your ideas
© 2024 InnovationQuarter
Na drie geslaagde programma’s waarbij we ruim dertig bedrijven in de agrofood sector uit heel Nederland hebben geholpen, starten we op 9 maart 2022 met de vierde editie van het Business Innovation Program Food. Denk je erover na om mee te doen? Ontdek tijdens de introductieworkshop op 2 februari 2022 of het programma waarde toevoegt voor jouw bedrijf.
Meld je aan voor de online introductieworkshop op 2 februari 2022 van 10-11 uur via Anne-Claire van Altvorst.
Schrijf je direct in voor het Business Innovation Program Food
Start 9 maart 2022.
Het Business Innovation Program Food is voor ondernemers in de agrofoodsector die toegewijd zijn een kansrijk idee om te zetten in een nieuw verdienmodel. Deelname staat open voor bedrijven die met dit idee bijdragen aan het versnellen van de transitie naar een duurzaam en gezond voedselsysteem. Dit zijn startups of innovatieve mkb’ers die in de brede zin actief zijn in de agrofoodsector. Denk aan de land- en tuinbouw, de voedselverwerkende industrie, data- en technologiebedrijven en (logistieke) dienstverleners.
Ruim 30 bedrijven deden mee aan dit programma. Bedrijven die zich bezig houden met de eiwittransitie tot slimme softwaresystemen, van het tegengaan van verspilling tot precisielandbouw. Allemaal dragen ze bij aan een duurzaam en gezond voedselsysteem. Reacties van bedrijven die je voorgingen:
Neem contact op met Anne-Claire van Altvorst.
Partners binnen dit programma zijn de Regionale Ontwikkelings Maatschappijen (LIOF, NOM, InnovationQuarter, Horizon, Oost NL, ROM Utrecht Region, Impuls Zeeland, ROM InWest en BOM) in samenwerking met de Stichting Samen Tegen Voedselverspilling, Invest-NL en de Rabobank.