Terug naar overzicht

3 interactieve kaarten van de belangrijkste innovaties in de glastuinbouw

Gemeente Westland en InnovationQuarter maken met drie interactieve kaarten de innovaties en oplossingen in de Nederlandse glastuinbouw inzichtelijk. De themakaarten clusteren innovaties van water, energie, robotica & data. Vanuit InnovationQuarter is business developer Colinda de Beer, die tuinbouw, informatica en verandermanagement studeerde, betrokken geweest bij de ontwikkeling van de kaarten.

Het dichtbevolkte Zuid-Holland, met zijn sterke tuinbouwcluster, heeft veel in huis om nieuwe concepten en technieken te test en en daarmee een bijdrage te leveren aan de mondiale voedselvoorziening. De kracht van onze glastuinbouwsector, en de innovaties en ontwikkelingen die daarbij horen, mag dan ook gezien worden.

Gemeente Westland en InnovationQuarter maken met drie interactieve kaarten de innovaties en oplossingen in de Nederlandse glastuinbouw inzichtelijk en brengen deze onder de aandacht bij een internationaal publiek. De themakaarten clusteren innovaties van water, energie, robotica & data. Per innovatie vindt u een toelichting, video’s, foto’s en een overzicht van gebruikers, aanbieders en projecten.

Mist u nog innovaties of nieuwe oplossingen voor deze kaart? En heeft u suggesties voor innovaties en nieuwe oplossingen op het gebied van water, energie of robotica? Of wilt u de kaart opnemen in uw website? Meld dit dan aan Suzanne Snelders. Wilt u praktisch aan de slag met innovaties? Neem dan contact op met Colinda de Beer.