Wie zijn wij

InnovationQuarter is de regionale ontwikkelingsmaatschappij voor Zuid-Holland. Wij financieren vernieuwende en snelgroeiende bedrijven, assisteren buitenlandse ondernemingen bij het vestigen in Zuid-Holland en organiseren samenwerking tussen innovatieve ondernemers, kennisinstelling en de overheid. Zo ontwikkelen wij Zuid-Holland tot één van de meest innovatieve regio’s van Europa.

Hier werken we aan

Actief in het veld? Jazeker! Lees mee hoe InnovationQuarter werkt aan een innovatiever Zuid-Holland.

Ontmoet onze mensen

Een team van professionals met één gezamenlijk doel: het innovatieve vermogen van Zuid-Holland ontsluiten samen met innovatieve ondernemers, kennisinstellingen en overheden.

Initiatiefnemers & Samenwerkingspartners

InnovationQuarter is op 1 januari 2014 opgericht door de provincie Zuid-Holland, het ministerie van Economische Zaken, de gemeentes Rotterdam, Den Haag, Leiden, Delft, Dordrecht en Westland, het Leids Universitair Medisch Centrum, het Erasmus Medisch Centrum, de Universiteit van Leiden en de Technische Universiteit Delft. Daarnaast werkt InnovationQuarter met veel partijen samen zoals overheden, clusterorganisaties, incubators, kennisinstituten, banken, venture capitalists et cetera.

Initiatiefnemers

Universitair Medisch Centrum Leiden

Samenwerkingspartners

Rabobank agenda-item