Dit doen wij Wij helpen innovatieve ondernemingen zich te vestigen in een regio vol kansen

Zuid-Holland is dé regio waar innovatieve bedrijven kunnen groeien. Van het huisvesten van buitenlandse ondernemingen tot herlocatie van Nederlandse bedrijven: wij begeleiden van planvorming tot en met vestiging en zorgen voor een goede landing in de regio en regionale netwerken.

Wij werven proactief

InnovationQuarter is specialist in het aantrekken, ondersteunen en huisvesten van buitenlandse ondernemingen. Wij werven op een proactieve manier bedrijven, die onze regionale speerpuntsectoren kunnen versterken. Daarnaast begeleiden wij ook Nederlandse ondernemingen bij vestiging in deze regio. Waarom Zuid-Holland? De aanwezigheid van kennis, talent en gunstige bedrijfslocaties maken deze regio tot een ideale landingsplaats voor bedrijven die willen doorgroeien.

Vraag maar raak

Voor bedrijven met vestigingsplannen in de regio zijn wij hét aanspreekpunt en dé vraagbaak: kosteloos, onafhankelijk en confidentieel. Wij ondersteunen op maat bij alles wat bij vestigen komt kijken, zoals het zoeken naar de juiste partners, personeel en huisvesting, introductie bij kennisinstellingen en zakelijke contacten en advies over de opzet van de juiste juridische en belastingstructuur. Kortom: InnovationQuarter is een one-stop-shop.

En na het vestigen?

Wij zetten ons proactief in voor de ondernemingen die zich in de regio hebben gevestigd. Via ons Investor Relations Program bieden wij altijd nazorg. Wij zijn en blijven dus ook na vestiging aanspreekpunt en vraagbaak. Ook hier voert maatwerk de boventoon.

Hoe gaat dat in zijn werk? Vestigen: stap voor stap

Deze bedrijven gingen u voor

Voor deze bedrijven, van starters tot ervaren ondernemingen, heeft InnovationQuarter het verschil gemaakt.