• E-mail

Tijdens Techilicious ontmoeten de meest veelbelovende tech startups en corporates elkaar tijdens een diner. Dit exclusieve evenement geeft geselecteerde startups en tech Captains of Industry een unieke kans om de kloof te overbruggen en de handen ineen te slaan.

Technilicious where startups and corporates dine to deal

Dine to deal

YES!Delft en Venture Café brengen op 10 mei 2017 van 17.00- 21.30 uur de top van het Nederlandse bedrijfsleven en veelbelovende tech startups samen tijdens Techilicious 2017 - een uniek diner met het motto: Dine to Deal! Niemand minder dan Startup Envoy Constantijn van Oranje heeft de CEO’s van Shell, KPN, Port of Rotterdam en TBI al verzekerd van een kans om live deals te sluiten met de meest innovatieve tech startups van Nederland.

Een echte deal-maker

Tijdens de eerste editie van Techilicious dit jaar werden er maarliefst 130 deals gesloten tussen 50 CEO’s, CFO’s en CTO’s en 50 innovatieve tech startups. “Een ongelofelijk waardevol evenement dat veel commerciële kansen biedt”, reageerden de gasten destijds. En dat gebeurt door concreet zaken te doen, van leads en pilotprojecten tot funding. “Incubator YES!Delft wordt voor één dag omgetoverd tot een restaurant om deals te sluiten”, zegt Pieter Guldemond, Managing Director van YES!Delft.

Technilicious 2016 YES!Delft

En dat is belangrijk, beamen ook de grote bedrijven. ‘’Door met ondernemers te praten kijken we buiten onze eigen muren, dat is inspirerend en leerzaam’’. zegt Paul Smits, CFO van Port of Rotterdam. “Hierdoor komen innovatieve kansen dichterbij en kun je een technologie in stroomversnelling naar de markt brengen.”

Unieke match-making

YES!Delft en Venture Café faciliteren met Techilicious een uniek matchmaking traject om samen te innoveren. “Techilicious is een goed voorbeeld van hoe die samenwerking concreet wordt gemaakt”, zegt Constantijn van Oranje van StartupDelta. “Voor een goede samenwerking is het essentieel dat beide partijen zich inzetten om elkaars werelden beter te begrijpen. Innovatie stimuleer je het beste op gelijke voet. Wat mij betreft is er elke maand een Techilicious in Nederland.”

Register

Wilt u bij Technilicious aanwezig zijn, hét event waar geselecteerde startups Dine to Deal met tech Captains of Industry? Corporates melden zich aan via www.technolicious.nl. Of  registreer u als startup (founders only). Aanmelden kan tot 18 april 2017.