• E-mail

Van 26-29 juni wordt een ondernemersreis naar het Verenigd Koninkrijk georganiseerd in samenwerking met Oost NV, Health Valley, de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM), Amsterdam in Business, Health~Holland en het Netherlands Business Support Office (NBSO) openen wij graag de juiste deuren voor u!

ondernemersreis-digital-health-smart-devices-

Brexit of niet, het VK blijft een markt van 65 miljoen zorgbehoevenden en digitalisering van de zorg is een prioriteit voor de Britse overheid en zorgaanbieders. Digital Health, HealthIT Apps en Smart devices zijn erg in trek en kunnen wel eens de oplossing bieden voor lokale ambities om betere en snellere zorg aan te bieden. Nederland loopt hier aardig op voor en dus biedt het VK vele kansen voor Nederlandse bedrijven die in deze sector actief zijn. Voor meer informatie over de kansen zie ook deze samenvatting van de sectoschets E-health VK.

Wat gaan we voor u doen?

De reis heeft als doel gelijkgestemde ondernemers met internationaliseringsplannen richting het VK te ondersteunen bij de eerste (of vervolg) stappen. Ook helpen wij deelnemers die het VK eerder hebben bezocht om bestaande contacten uit te bouwen. Met alle deelnemers zal een individuele intake worden afgenomen en een profiel opgesteld zodat ‘tailor-made’ voor u aan de slag kan worden gegaan. Ontmoetingen zullen worden gefaciliteerd met lokale en nationale stakeholders, u komt in contact met bedrijven en zorgaanbieders, u leert hoe deze markt werkt en er is voldoende tijd om geïnspireerd te raken op de Health+Care 2017 conferentie en de beurs.

Bezoek Health+Care 2017 en Digital Healthcare 2017 events

Dit is het grootste Integrated Healthcare event van het VK met circa 15.000 bezoekers en biedt veel ruimte voor innovatieve bedrijven om kennis, producten en diensten te etaleren in Britse setting. Het trekt veel bezoekers uit alle onderdelen van de National Health Service, alsook uit de Private Health care markt. Wij zullen hier verschillende Meet & Greets organiseren met belangrijke Britse zorginstellingen, brancheverenigingen en hun leden en andere stakeholders en u krijgt de kans om uw innovaties te presenteren.

Een collectief bezoekprogramma aan een NHS regio

Bezoek aan regionale hotspots (Manchester of Newcastle en Londen) om uw innovatieve product te pluggen en valideren in de Engelse markt en kennis te maken met specialisten op thema’s als market access, NICE, NHS England en NHS Digital, Vanguard Partnerships and funds en meer.

Eigen bedrijf pitchen?

Ook wordt prachtig podium aangeboden voor ondernemers om innovatieve producten of diensten te pitchen; De Nederlandse ambassade in London faciliteert een ‘Dutch Digital Health night’ waarvoor relevante stakeholders worden uitgenodigd. Denk aan zorginstellingen, NHS organisaties en investeerders waarmee u ter plekke kunt netwerken. U dient zich hiervoor aan te melden en de organisatie zal samen met de ambassade uit de aanmeldingen een zorgvuldige selectie maken. Voor inspiratie bekijk de film van de ondernemersreis en Dutch Digital Health night in Berlijn van 2016:

Het aanbod

Behalve genoemde programma onderdelen zal de reis verder worden vormgegeven aan de hand van uw wensen. Het aanbod omvat in elk geval; een verzorgde reis incl. vervoer in Engeland, alle programmaonderdelen, lunches, diners,  toegang tot het Health+Care event en deelname aan de Dutch Digital Health night.
Heen en terugvlucht plus hotels zijn niet inbegrepen, maar groepsreserveringen worden waar mogelijk wel verzorgd. 
De deelnameprijs is maximaal €1250,-
Deelnemers die voldoen aan de criteria voor Starters of International Business (SIB) kunnen mogelijk kosteloos deelnemen aan de Health+Care show en hiermee korting krijgen op de deelnameprijs. U wordt hier later apart over geinformeerd. 

De reis is toegankelijk voor partijen uit heel Nederland met focus op bedrijven, kennis en zorginstellingen en andere stakeholders in de medische markt/gezondheidszorg die actief zijn in: eHealth-Digital Health-HealthIT-Smart (integrated) Medical Devices. De organisatie behoudt zich het recht voor om bij overschrijving een selectie te maken.

Aanmelding

U kunt zich binnenkort voor deze ondernemersreis online aanmelden en datzal tot 15 april 2017 mogelijk blijven. Omdat met elke deelnemer een individueel voorbereidingstraject wordt doorlopen, wordt u verzocht ook voor deze datum in te schrijven. Een goede voorbereiding is het halve werk!

Meer informatie

Voor vragen over het programma kunt u direct contact opnemen met Friso Hennings Backer via 06 42475007 of friso.henningsbacker@oostnv.nl van Oost NV, team Life Sciences & Health.

Voor meer informatie over het Verenigd Koninkrijk en de kansen kunt u contact opnemen met Roxana de Raad van de NBSO Manchester: roxana.deraad@nbso-manchester.co.uk / T: +44 161 8136033.